Du er her: Hjem Kjøreskole Kristiansand

Kjøreskole Kristiansand

kjøreskole kristiansandKrüger Trafikkskole er en kjøreskole i Kristiansand med lang erfaring. Hos oss skal alle elever og blivende sjåfører føle seg godt tatt vare på, under hele prosessen, helt til man har førerkortet.
Vi er en kjøreskole i Kristiansand som ønsker å gi deg en sikker, trygg og god opplæring. Krüger Trafikkskole har lav strykprosent på den praktiske førerprøven.

Hos oss kan du ta førerkort for moped, bil og automatgir.

Moped
Vi gir deg alt du trenger for å kunne kjøre moped etter fylte 16 år. Hos oss får du trafikalt grunnkurs, og de 14 obligatoriske timene med kjøreopplæring som trengs. Det er samme trafikale grunnkurs til moped som til bil, så du slipper å ta det opp igjen når du tar bilsertifikatet. Les mer om mopedlappen her.

Bil
Vi tilbyr all den opplæringen som trengs for å få førerkort til klasse B. Dette er delt inn i fire deler: Trafikalt grunnkurs, Grunnleggende kjøretøy- og kjørekompetanse, Trafikal kompetanse og avsluttende opplæring. I tillegg arrangerer vi mørkekjøringskurs.
Les mer om veien til bilsertifikatet her.

Automat

Hos vår kjøreskole i Kristiansand kan du nå også ta førerkort som kun gjelder bil med automatgir. For noen kan det være en god løsning. Automatgir er enkelt å håndtere, og det gjør det mulig å være mer oppmerksom på trafikken rundt seg. Det er også mulig å utvide dette førerkortet til å gjelde bil med gir. Les mer om førerkort for automatgir her.

 

Om du har spørsmål om førerkort så ikke nøl med å ta kontakt!